سقف های کوبیاکس یکی از انواع سقف های مجوف شکل با عملکرد دال بتنی دوطرفه می باشند. این نوع سقف از مزایای زیادی برخوردار است به همین دلیل این نوع سقف در سال های اخیر مورد توجه طراحان و معماران بسیاری قرار گرفته است.
در زیر مقاله قصد داریم درمورد سقف کوبیاکس توضیحات کاملی بدهیم و همچنین به مزایا و معایب آن بپردازیم؛ بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مقاله ما را یاری نمایید.(جهت مشاهده بلوک سقفی یزد کلیک کنید)

سقف کوبیاکس

در ایران سقف هایی تحت برند کوبیاکس سوئیس وجود دارد که به آنها سقف کوبیاکس یا دال دو طرفه توخالی می گویند. سقف کوبیاکس نیروهای وارده ناشی از بار مرده و زنده را از دو طرف به تیرهای کناری منتقل می کند به همین دلیل به این نوع سقف سقف دال بتنی دوطرفه نیز می گویند.
سقف کوبیاکس در مقایسه با سقف های تیرچه بلوک یا دیگر سقف های سنتی دارای ضخامت کمتری می باشد به همین منظور این سقف از لحاظ اقتصادی بسیار مناسب تر و به صرفه تر است.

گوی های موجود در سقف کوبیاکس

درون سقف های کوبیاکس گوی هایی وجود دارد که آنها را به دو مدل زیر تهیه و تولید می کنند:
1. مدل اول گوی های تخت و یا لهید با ارتفاعی حدود ۱۰۰ تا ۲۶۰ میلی‌متر هستند.
2. مدل دوم گوی‌های کروی با ارتفاعی حدود ۳۱۵ تا ۴۵۰ میلی‌متر هستند.

مزایای سقف کوبیاکس

 همانطور که در بالا اشاره اشاره کردیم سقف کوبیاکس نسبت به سقف های تیرچه بلوک دارای ضخامت کمتری می باشد بنابراین مقرون به صرفه تر است این امر به این دلیل است که در سقف کوبیاکس نیاز به استفاده از بلوک سقفی نمی باشد.

 استفاده از سقف دال بتنی دوطرفه تو خالی، موجب کاهش 40 درصدی هزینه های فولاد و بتن می شود. چرا که بیشترین حجم از این سقف ها را گوی های توخالی اشغال می کنند.

 استفاده از سقف های کوبیاکس موجب کاهش زمان و سرعت عمل اجرا و همچنین نیروی کار می شود. درنتیجه هزینه های اجرایی نیز کاهش میابد.

 سقف های کوبیاکس دوست دار محیط زیست می باشند این امر به این منظور است که ضایعات اجارایی این نوع سقف بسیار کم است چراکه گوی های پلاستیکی به کار رفته در آن، به صورت 100 درصدی قابل بازیافت هستند.

معایب سقف کوبیاکس

 استفاده از سقف کوبیاکس در پروژه های کوچک مقرون به صرفه نمی باشد.
دال بتنی دوطرفه تو خالی برای طراحی تدوین استاندارد و آیین نامه مشخصی ندارد.
 سقف های کوبیاکس دارای قوانین محدودی می باشند.

کلام آخر
در مقاله فوق درمورد سقف کوبیاکس و مزایا و معایب آن به طور کامل توضیح دادیم، امیدواریم که مورد مطالعه و توجه شما همراهان عزیز قرار بگیرد.

خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه تمامی مقالات منتشر شده از وب سایت یزد سفالین را با ما درمیان بگذارید تا ما بتوانیم با بهره مند شدن از آنها خدمات و مقالات مفید تری را در اختیار شما سروران گرامی قرار دهیم.

آشنایی با سقف کوبیاکس و مزایای آن

تفاوت سقف های دال بتنی یک طرفه و دو طرفه

معرفی سقف دال بتنی و انواع آن

سقف ,کوبیاکس ,های ,دال ,گوی ,دوطرفه ,سقف کوبیاکس ,سقف های ,های کوبیاکس ,گوی های ,نوع سقف ,دارای ضخامت کمتری

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

server you dont know me ..:D درس سلام zary :) BTS & EXO I think, therefore I am فینگرفود زیبا و لذیذ در تهران دزدگیر پروتکت براز فروشگاه تلویزیون تلاش و امید